Palvelut

 Helppoa sinulle

Kokeile ensin stressiparkin unimeditaatiota näillä sivuilla tai Youtubessa. Tuhannet ihmiset tekevät niin joka kuukausi, ja nukkuvat hyvin, muuta ei tarvita. Jos tunnet että tarvitset yksityiskohtaisempia ratkaisuja juuri sinun tilanteeseesi, ota rohkeasti yhteyttä tapani.sirvio@gmail.com katsotaan asiaasi yhdessä puhelimessa tai videotapaamisessa ja sovitaan mitä voidaan tehdä.

Kokeile ilmaiseksi

Löydät stressiparkin ilmaisia audiovideoita tältä sivustolta tai Youtubesta stressiparkin kanavalta. 

Vapaudu painolastistasi

Ota meditaaton ja hypnoosin kanssa omat alitajunnan resurssit avuksesi. Kaikilla meillä on paljon laajemmat resurssit kuin uskommekaan. Alitajunnassamme on paljon resursseja, jotka jäävät helposti arjen kiireessä huomaamatta. Ratkaisut ovat ulottuvillasi.

Hypnoterapia tasoittaa pelikentän

Hypnoterapian etu on se, että ei ole väliä millaiset lähtökohdat sinulla on. Tai mitä olet matkan varrella kokenut. Tai mikä on tämän hetken haaste. On mahdollista vapautua ikävistä kokemuksista ja/tai tavoista.

Itsehypnoosi: Opi rauhoittamaan mielesi 

Sinulla on mahdollisuus oppia rauhoittamaan mielesi, riippumatta olosuhteista. Ja hypnoterapian avulla voit oppia hallitsemaan kaoottisen mielen, riipumatta haasteesta. Stressiparkista saat lisäksi halutessasi ohjeet ja toimintamallit, miten otat itsehypnoosin voimavaraksi. 

Tapaa kasvokkain

Rajoitetusti tarjolla tapaamisia kasvokkain Helsingin keskustassa tai videotapaamisena. Tiedustele: tapani.sirvio@gmail.com